Beste leden, ouders en andere scoutsvrienden

Het heeft on veel werk gekost, maar eindelijk is het zover.

U bent allemaal van harte welkom op de opening van onze nieuwe jeugdlokalen 'Winni'.

Beste leden, ouders, grootouders ...

Op zondag 30 spetember 2018 organiseert Scouts en Gidsen Tessenderlo-Centrum in samenwerking met Chiro JIB Looi het stoofvleesfeest.

Op de ochtend van 10 januari 2015 werden we wakker geschud met het vreselijke nieuws dat onze geliefde lokalen afgebrand waren.

Beste Ouders, Vrienden, Sympathisanten van Scouts en Gidsen Tessenderlo Centrum,

Zoals jullie weten werd de Winni geteisterd door een brand, maar ondertussen werd er een prachtig nieuw gebouw opgetrokken.

Heb jij ook zo'n zin in het kamp? Dan hebben wij goed nieuws!

De zon is weer in het land! En dat doet ons maar aan één dingen denken: de lente is gestart, de zomer komt dichterbij dus kaaamp!!! Zoals elk jaar gaan we op kamp tussen 10 augustus en 20 augustus.

Wil je enkel de activiteiten van een bepaalde takken raadplegen? Klik in hoofdmenu op 'takken' en klik vervolgens op de tak waarvan u de activiteiten wilt raadplegen.

Ben je nieuwsgierig naar het eerste kwikske van het jaar ? Dan hebben wij goed nieuws, vanaf dit werkjaar kan je alle kwikskes ook raadplegen via de website!

Om de stabiliteit van onze website te verbeteren werken we vanaf heden samen met VZW Mediaraven.
Surf rustig wat rond en bij opmerkingen of suggesties, aarzel niet ons te contacteren!

Subscribe to Nieuws